Руският бизнесмен Роман Абрамович стана най-богатият гражданин на Израел, съобщава

...
Руският бизнесмен Роман Абрамович стана най-богатият гражданин на Израел, съобщава
Коментари Харесай

Ето кой е най-богатият гражданин на Израел

Руският предприемач Роман Абрамович стана най-богатият жител на Израел, оповестява в. " Таймс ъф Израел ", представен от ТАСС. По данни на вестника Абрамович ще живее в влиятелния регион на Тел Авив - Неве Цедек, в частна резиденция, която преди този момент е била хотел, който той купил от израелската актриса Гал Гадот.

На 24 май друго израелско издание - " Израел хайом ", заяви, че Абрамович е решил да имигрира в Израел поради усложнения към приемането на английска виза.

По-рано през днешния ден Абрамович дойде на летище " Бен Гурион " с частен аероплан. В сходство с процедурите на летището той е получил израелски вътрешен паспорт. Но дали му е бил публикуван чуждестранен паспорт от еврейската страна към този момент не се оповестява, предава Българска телеграфна агенция. Изданието показва, че предприемачът е извършил всички нужни условия за приемане на израелско поданство предходната седмица в посолството на Израел в Москва.

В качеството му на нов жител на Израел Абрамович няма да заплаща налози в интервал от 10 години, добавя изданието.

През април 2015 година израелският вестник " Глоубс " заяви, че Абрамович е придобил за 25 милиона $ хотел " Версано " в Неве-Цедек, който стана първият неподвижен парцел, закупен от него на територията на Израел. Според изданието съветският милиардер е купил и прилежащите към хотела площи в размер на 1500 кв. м.

Състоянието на Абрамович се прави оценка на 12,5 милиарда $.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР