Руските войски, унищожили произведени в Германия танкове Leopard и доставени

...
Руските войски, унищожили произведени в Германия танкове Leopard и доставени
Коментари Харесай

Руското МО дава бонуси за унищожена западна военна техника

Руските войски, унищожили създадени в Германия танкове Leopard и доставени от Съединени американски щати бронирани транспортни средства, употребявани от Украйна, ще получат бонуси. Това заяви организация Ройтерс, цитирайки съветското министерство на защитата.

От ведомството показват, че това е част от по-широка скица за заплащане, по която повече от 10 000 съветски военнослужещи са получили самостоятелни
бонуси от началото на войната преди близо 16 месеца.

Въз основа на отчети на съветски полеви командири, сега се правят заплащания на военнослужещи от въоръжените сили на Руската федерация, които в хода на военни дейности са унищожили танкове " Леопард ", както и бойни бронирани машини, създадени в Съединени американски щати и други страни от НАТО, разясняват от съветското МО.

Миналата седмица министърът на защитата с медала " Златна звезда на Героя на Русия " бойци, унищожили танкове " Леопард " и създадени в Съединени американски щати бойни транспортни средства " Брадли ", употребявани от Украйна.

По данни на министерството на защитата до 31 май общо 10 257 военнослужещи са били наградени за унищожаването на 16 001 единици украинска и западна военна техника.

Бонусът за унищожена вражеска бронирана машина е 50 000 рубли, а за танк - 100 000 рубли .

Военните водачи и операторите на Противовъздушна отбрана получиха по 300 000 рубли за всеки погубен украински аероплан или хеликоптер. Със същата сума бяха възнаградени и попаденията на системите за изстрелване на ракети " Точка-У " и доставените от Съединени американски щати HIMARS.
 Кремъл хареса концепция за погашение на награди за унищожени западни танкове в Украйна
Кремъл хареса концепция за погашение на награди за унищожени западни танкове в Украйна

Нов тласък за съветските бойци на фронта

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР