Руските войски използват електромагнитни импулси, за да симулират изстрелването на

...
Руските войски използват електромагнитни импулси, за да симулират изстрелването на
Коментари Харесай

ВВС на Украйна: Русия пуска електромагнитни импулси, които объркват противовъздушната ни отбрана

Руските войски употребяват електромагнитни импулси, с цел да симулират изстрелването на ракети, като по този метод реализират неефективно активиране на украинските системи за противовъздушна защита и тяхното претоварване. Това съобщи в интервю за YоuTube канала „ Говори великият Лвов “ представителят на Военновъздушните мощ (ВВС) на Украйна Юрий Игнат.

Той изясни, че тези импулси се разпознават от радарните системи на Украйна като действителни цели. Някои от тях са безусловно сходни на ракетите „ Кинжал “ във връзка с параметрите на полета.

„ Врагът употребява както същински ракети, по този начин и подправени цели. Това се назовава работа на системите за електронна война на съперника, те основават такива трудности, т.е. електромагнитни импулси, които нашите радарни системи виждат като цели “, каза Игнат.

Киев получи втора система за противовъздушна защита „ Пейтриът “ от запасите на Бундесвера, съгласно формалния лист на оръжията, които Германия доставя на Украйна.

Системата за противовъздушна защита американско произвеждане, трансферирана на въоръжените сили на Украйна, включва контролна станция, радарна апаратура, осем пускови установки и повече от 60 ракети, оповестява „ Дойче Веле “.

 

Инфо: obektivno.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР