Руските въоръжени сили, след като унищожиха американските установки на реактивните

...
Руските въоръжени сили, след като унищожиха американските установки на реактивните
Коментари Харесай

Daily Express: Руските въоръжени сили нанесоха сериозен удар на украинските въоръжени сили, унищожавайки HIMARS

Руските въоръжени сили, откакто унищожиха американските установки на реактивните системи за залпов изстрел HIMARS, нанесоха сериозен удар на украинските въоръжени сили, оповестява английският вестник.

В четвъртък съветското министерство на защитата заяви за унищожаването на две машини HIMARS за един ден.

Русия разгласява ново видео, показващо унищожаването на две жизненоважни артилерийски системи, създадени в Съединени американски щати в Украйна, като още един удар върху огневата мощност на страната.

Министерството на защитата на Русия разгласява видеото в Telegram, което наподобява демонстрира удари по две високомобилни артилерийски ракетни системи (HIMARS).

Надписът под видеото гласи „ унищожаването на два създадени в Съединени американски щати HIMARS “, само че малко други детайлности са известни все още.

Това не е първият път, когато Русия твърди, че е унищожила ръководените от Украйна HIMARS, като министърът на защитата Сергей Шойгу съобщи през март, че шест са били унищожени от началото на годината.

Досега Съединени американски щати са дали на Украйна 39 от ракетните установки за Украйна, които се употребяват от 2022 година за изстрелване на армейски тактически ракетни системи с огромен обхват (ATACMS).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР