Руските сили завзеха Запорожката АЕЦ, която обстреляха тази нощ, заяви

...
Руските сили завзеха Запорожката АЕЦ, която обстреляха тази нощ, заяви
Коментари Харесай

Руските сили завзеха атакуваната Запорожка атомна централа

Руските сили завзеха Запорожката АЕЦ, която обстреляха тази нощ, съобщи украинската работа за ревизия на нуклеарните обекти, предадоха Франс прес и Ройтерс. Няма приключване на радиация.

Службата увери, че личният състав на централата подсигурява нейното вярно действие.

" Територията на Запорожката атомна електроцентрала бе завзета от въоръжените сили на Руската федерация. Оперативният личен състав управлява блоковете на централата и подсигурява тяхната употреба в сходство с техническите условия и разпоредбите за сигурност ", съобщи украинската работа.

Украинските управляващи оповестиха, че съветските сили са атакували нуклеарната централа в ранните часове на днешния ден, като при обстрела й са поразили петажния учебно-тренировъчен корпус, намиращ се на територията на централата, отбелязва Ройтерс.

Няма приключване на радиация след обстрела на Запорожката АЕЦ, заяви украинската работа за ревизия на нуклеарните обекти.

Украинската районна военна администрация съобщи, че вреди са нанесени по реактор номер едно на електроцентралата, само че те не съставляват опасност за сигурността му, съобщи Асошиейтед прес.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР