Руските окупатори в Украйна хвърлят на щурм срещу украинските сили

...
Руските окупатори в Украйна хвърлят на щурм срещу украинските сили
Коментари Харесай

23 000 затворници са се влели в терористичната ЧВК "Вагнер", за да злодействат в Украйна

Руските окупатори в Украйна хвърлят на взлом против украинските сили като пушечно месо десетки хиляди наемници на частната военна компания " Вагнер ", вербувани от средите на пандизчиите. Точното число разгласи РБК-Украйна с позоваване на Центъра за национална опозиция (ЦНС) при Силите за специфични интервенции на ВСУ.
 
" Като цяло окупаторите са вербували 23 хиляди пандизчии, които са употребявани в щурмовете за пушечно месо. Причината е в това, че гибелта им няма резонанс в съветското общество и, по тази причина, разрешава на руснаците да не мислят за загубите ", се споделя в обявата.
 
Авторите означават, че съперникът на процедура обменя живота на евтини бойци против живота на украинците. Нашествениците образуват от средите на лишените от независимост щурмови отряди, при офанзивите употребяват разузнаване от въздуха, с помощта на което командирите на групи следят дейностите на своите подчинени.
 
В ЦНС обръщат внимание, че освен това сходни загуби нямат деморализиращо въздействие върху ЧВК " Вагнер ", защото квалифицираният военен състав и управлението на компанията не вземат участие в офанзивите. На всички вербувани в армията на Евгений Пригожин преди изпращане в Украйна се прожектират фрагменти с изтезания на дезертьори.
 
Украинските партизани и участници в незаконната опозиция против съветската войска не престават да дават на ВСУ данни за предвижването на " вагнеровци " по краткотрайно окупираните украински територии, което разрешава на армията на Киев да нанася удари по вражеските командни пунктове. Във ВСУ означават нова съветска тактичност, която има за цел да затрудни украинската защита.
 
Според представителя на Източната група войски на ВСУ, съветските сили се разделят на обособени щурмови групи – до момента в който едните нападат, другите през това време се прикриват с огън. И все пак, означават в Киев, руснаците не могат да раздерат украинската защита в Донбас.
 
На 11 декември ВСУ нанесоха удар по щаб на наемниците от ЧВК " Вагнер " в окупираната Кадиевка в Луганска област. В същото време в Одеса е арестуван съветски сътрудник, който си е сътрудничил с ЧВК " Вагнер " и специфичните елементи ОМОН.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР