Руските космонавти на Международната космическа станция (МКС) се оказаха в

...
Руските космонавти на Международната космическа станция (МКС) се оказаха в
Коментари Харесай

Американци хранят руснаците в МКС

Руските космонавти на Международната галактическа станция (МКС) се оказаха в сложен миг и без никаква храна. Причината е, че пратката с артикули беше забавена с цели два месеца.

За благополучие, членовете на екипажа на НАСА, ситуирани там, са имали задоволително хранителни запаси, тъй че да споделят част от тях с съветските си сътрудници.

Това демонстрира, че при рискови условия в космоса, двете народи са склонни да си оказват помощ, забравяйки за всички земни препирни.

Русия е възнамерявала да изпрати храната на борда на ракетата " Роскосмос " MS-16 на 11 декември. Мисията обаче е отсрочена за 15 февруари. Интересното е, че съветските управляващи използваха този миг, с цел да подлагат на критика изискванията на Международната галактическа станция, които съгласно тях бързо се утежняват.

" Вече има редица детайли, които са съществено развалени и не работят. Много от тях не са заменяеми. След 2025 година предвиждаме лавинообразен отвод на голям брой детайли на борда на станцията ", разясниха съветски експерти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР