Руските богове у нас сигурно са полудели.Най-видният от тях –

...
Руските богове у нас сигурно са полудели.Най-видният от тях –
Коментари Харесай

Радобревски – по ортаците, а не по роднините ще го познаете

Руските богове у нас несъмнено са полудели.

Най-видният от тях – баш енергиен познавач измежду президентите по света – още веднъж недоволстваше, че било ОК да се строи 7ми блок на АЕЦ, само че за какво нямало конкурс. Сякаш вършим автомагистрала. Именно тъй като не вършим автомагистрала няма конкурс – с цел да се включи и обичания му РосАтом.

От другата – “евроатлантическа ” – страна на сандвича, в който държавното управление би трябвало да бъде взето за мезе, се обажда настоящият енергиен ТВ воин дал тъкмо име на най-активната политическа композиция “Добревски ”. Понеже за него всичко се мери в милиарди – то и заделените 500 млн лева му били малко, очаквайки евентуално хвалба от Уестинхаус.

Въобще, до момента в който политическата сцена е обитаема от артисти с двойни задачи хората постоянно ще бъдат заблуждавани.

Едните бранят “националните ползи ”, като на власт обезпечават съветските потоци да идват “под прикритие ” в България. А като не са на власт- проклинат държавното управление, че желае повече пари в нашия бюджет от Газпром и жалят Сърбия и Унгария.

Другите пък громят Русия и Путин, като десетилетия им крепят енергийния монопол у нас и спестяването на налози. А през днешния ден вършат ялово законодателство и цирк против Лукойл, с цел да я “накажат ” с заплащане на милиарди за 2-3 дни. И като се окаже всичко това следващата предизборна акция – да обвинят държавното управление в обич към Лукойл.

Двете страни на сандвича не се подлагат на критика, тъй като са ортаци в службите, медиите, правосъдната система и схваща се… енергетиката. Защото имат общ стопанин.

Накратко: Радобревски.

Какъв би трябвало да бъде вашият компас в нашата политика?

По ортаците, а не по роднините на политика ще го познаете.

*Текстът е оповестен във фейсбук профила на създателя. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР