Рускинята Мария Шарапова получи получи уайлд кард за основната схема

...
Рускинята Мария Шарапова получи получи уайлд кард за основната схема
Коментари Харесай

Дадоха уайлд кард на Шарапова за Аустралиън Оупън

Рускинята Мария Шарапова получи получи " уайлд кард " за главната скица за Откритото състезание на Австралия по тенис. За това заяви шефът на шампионата от Големия шлем Крейг Тайли. Шампионката от 2008 година Шарапова падна до 147-ото място в международната класация, откакто поради интервенция на рамото тя взе участие в едвам осем шампионата през последната година. " Невероятно е да бъда в главната скица на Australian Open! Имам прелестни мемоари тук - от това да държа шампионския трофей, до някои изгубени оспорвани финали. Имала съм върхове и пропадания в Австралия. Чудесно е, че получих още един късмет да играя на тези кортове ", съобщи някогашната другарка на Григор Димитров пред формалния уебсайт на шампионата.
32-годишната рускиня загуби първия си мач от септември насам през вчерашния ден в първия кръг на конкуренцията в Бризбън от квалификантката Дженифър Брейди (САЩ) с 6:3, 1:6, 6:7(3).
След провалянето Шарапова се оплака, че е страдала от вирусна зараза през последните седмици и даже е трябвало да посети болница. Откритото състезание на Австралия стартира на 20 януари в Мелбърн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР