Рускиня разпали страстите на плажа, а и в мрежата с

...
Рускиня разпали страстите на плажа, а и в мрежата с
Коментари Харесай

Нахална рускиня докара полиция на плажа! Огромен скандал

Рускиня разпали пристрастеностите на плажа, а и в мрежата с препирня в Несебър. 

" Усилено полицейско наличие " на плажа под ресторант " Даляна ", тъй като на съветска гражданка не й хареса да плажува в съседство с български туристи, съпроводени от двете си вързани на пай мотив кучета! И те бяха прогонени под опасност от санкция и акт!!! Нявам думи! ".
-->
Тази обява във Facebook, направена през вчерашния ден от жителка на Несебър, провокира оживена полемика в обществената мрежа, видя Plovdiv24.bg. Спорът се завъртя към това - за или срещу ходенето на плаж с домашни любимци.

- " Хората са споделили и написали, че не може кучетата да вървят по плажа, тъй че няма нищо неправилно. Не мога да приема, че до момента в който аз съм станал от хавлията си, на съседа кучето се разхожда по нея. Колкото и да обичам животните, те си имат своите места в природата и не искам куче да ми се разхожда по хавлията ".-

" Кучетата цапат доста по-малко от хората. Ако е вързано, не виждам проблем и не разбирам смисъла на възбраните. Има си закони за намордници и така нататък Всеки съзнателен собственик ще почисти след любимеца си, аз най-малко по този начин върша.

Докато хората... посадени фасове през 50 сантиметра, сякаш забравени памперси, кенчета, опаковки... " Това са единствено два от разнопосочните мнения под публикацията
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР