Рускините Ксения Музафарова и Улияна Кисельова са близначки. Те обаче

...
Рускините Ксения Музафарова и Улияна Кисельова са близначки. Те обаче
Коментари Харесай

Трогателно: Близначки, разделени при раждането, се срещнали след 33 години

Рускините Ксения Музафарова и Улияна Кисельова са близначки. Те обаче се срещнали за първи път 33 години след ражданото си в град Перм в подножието на Урал . Новородените сестри били разграничени заради неточност от страна на медицинския личен състав в локална болница. За играта на ориста, тъгата и щастието си сестрите и родителите описват пред съветска телевизия напролет, а в този момент водят дело за породените им вреди. Уляна и Ксения се радват, че ориста е намерила метод да ги събере след толкоз години и към този момент се усещат по този начин, като че ли постоянно са били дружно. А историята им, която звучи като сюжет за филм, ще ви трогне.

На 5 декември 1982 година Галина Шилова ражда близначки в болница в Перм . Тя и брачният партньор ѝ Владимир кръщават дъщерите си Уляна и Яна. Втората тежи едвам 1.5 кг, заради което трябвало да бъде оставена за известно време на грижите на лекарите и е преместена в друга болница.

Майката и Уляна след това се прибрали вкъщи. Междувременно поради грип визити в болничното заведение, където е Яна, не се разрешавали. Когато лекарите сметнали, че дребната към този момент може да си отиде у дома, татко ѝ отива да я вземе. „ Донесоха ми я увита в одеяло. Сестрата, която ми я подаде, разтвори одеялото и попита „ Това ли е вашата щерка? “ „ Разбира се “, отговорих аз “, спомня си Владимир, който взел детето си.

Докато двете деца растели, разликите сред тях ставали все по-явни и като външен тип, и като държание . Но това не будело терзания нито у родителите, нито роднините или у самите деца. Просто всички решили, че близначките са двуяйчни . Владимир споделя, че имал подозрения, само че не ги споделил . Оказва се, че те не били безпочвени . Защото родната му щерка била разменена в болничното заведение с друго дете.

Така Ксения попаднала в непознат дом. Нямала татко, а майка ѝ Елена не проявявала задоволителна грижа и скоро изгубила родителските права над щерка си и сина си. Ксения и брат ѝ били настанени в дом за деца . „ Разбира се, животът не беше елементарен, нямах родители, нямаше кой да ме приласкае и да се погрижи за мен “, спомня си Ксения. Първоначално тя се казвала Любов, само че сменила името с и, когато била 22-годишна, тъй като чувствала, че „ не е нейното “.-->

33 години по-късно с лучайност връща Ксения при същинското ѝ семейство и събира двете сестри . През 2015 година другарка на Уляна – Елена, видяла на улицата нейна двойничка. Елена се обадила на Уляна и ѝ споделя, че я видяла, а тя ѝ дала отговор, че това е невероятно , защото си и у дома и гледа телевизия. Елена решила да последва дамата, която влезнала в близко кафене. Така се срещнала с Ксения, снимала се с нея и пратила фотоса на приятелката си. Елена записала телефона на Ксения и няколко дни по-късно двете сестри се видели очи в очи. Пред съветска телевизия Уляна и Ксения описаха, че съпоставяли дати и събития и станало ясно, че ориста се пробвала да ги срещне още в детството. Когато били 7-годишни, били в един и същи детски лагер, само че в два разнообразни отряда. Приятелка на Ксения ѝ споделила, че видяла момиче, което съвсем наподобява на нея, само че дребната не обърнала изключително внимание.

Междувременно двете дами към този момент са фамилни и са станали майки, като Ксения има три деца, а Уляна двама сина.

Другата сестра на Уляна също към този момент е майка, като тя и нейният наследник живеят при родителите ѝ. Галина и Владимир Шилови споделят, че към този момент имат три дъщери и тяхното отношение към Яна по никакъв метод не се трансформира.

Уляна и Ксения са си създали и ДНК тест, който удостоверява, че те са сестри. Те и родителите им са завели дело против държавни институции за общо 55 млн. рубли (725 000 eвро) за породените вреди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР