Руски военни поискаха прошка от украинските деца. Това се случи

...
Руски военни поискаха прошка от украинските деца. Това се случи
Коментари Харесай

Сензация! Какво казаха руски военни на украински деца

Руски военни желаеха амнистия от украинските деца. Това се случи в малко село в покрайнините на Киев. Преди да бъдат изтеглени, те оставят известия за учениците. Историята разказвабелгийският публицист Бруно Бекман пред .

Катюжанка е селце до Киев, което войната не е подминала. Повече от месец съветски военни елементи са в селото, а жителите му живеят в смут. Разстоянието от селото до центъра на Киев е към 60 километра, съвсем 40 километра - до Ирпен, Буча, Гостомел.

На 28 февруари съветските военни елементи окупират село Катюжанка. Командването е настанено в локалното учебно заведение. И преди да си тръгнат на 31 март оставят обръщение за учениците, което да прочетат, когато се завърнат в учебно заведение.

" Тук бяха щабът и свързочниците им. Бяха доста, ужасно доста. В целия двор бяха колите им ", споделя Татяна, домакинка в учебното заведение.

Хеликоптери дохвърчаха до Катюжанка в края на март, командващият войските на Източния окръг връчи военни награди на " военнослужещи, отличили се по време на специфична военна интервенция " в " най-важното направление - Киев ".

Следите от руснаците в класните стаи са забележими, а на една от образователните дъски са написали следния текст:

" Деца, извинявайте за безпорядъка. Опитвахме се да опазим учебното заведение, само че имаше обстрели. Живейте в мир, пазете се и не допускайте грешките, които направиха възрастните от Украйна и Русия - един народ!!!

Мир, братя и сестри! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР