Руски военни блогъри съобщиха за взривяването на ключов граничен път

...
Руски военни блогъри съобщиха за взривяването на ключов граничен път
Коментари Харесай

Взрив на ключов път в Брянска област

Руски военни блогъри оповестиха за взривяването на основен граничен път сред Русия, Беларус и Украйна, който води към украинския град Чернигов. Според украинската страна това е защитна мярака на Русия против навлизане с танкове от укранска страна, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Видео от детонацията край паметника " Три сестри " на границата на Русия, Беларус и Украйна беше оповестено в сряда от съветски провоенни телеграм канали..Те настояват, че е взривен " украинският път в танкоопасното направление " в Черниговска област.

Информацията бе доказана от представителя на Държавната гранична работа на Украйна Андрий Демченко. В коментар за " Украинская истина " той посочи, че пътят Чернигов-Брянск е бил взривен предходния ден, на 30 май, по обяд. Според него руснаците са го създали.

" Както виждате: от " В Киев за три дни ", те започнаха да взривяват пътища евентуално от боязън, че Украйна ще стартира нахлуване против регионалния център. Но Украйна не е агресор. Както към този момент означих, нашата страна извънредно се отбранява и ние не се нуждаем от Брянск " - сподели представителят на украинската гранична работа.



Паметникът " Три сестри " е открит през 1975 година на границата на Брянска, Гомелска и Черниговска области в чест на дружбата на трите народа.
ТЕМА преди 22 часа 864 преди 1 ден 603 преди 1 ден 1666
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР