Руски военен самолет се разби в градската част на курорта

...
Руски военен самолет се разби в градската част на курорта
Коментари Харесай

Военен самолет се разби в Русия и подпали 9-етажен блок

Руски боен аероплан се разруши в градската част на курорта Ейск и подпали 9-етажен жилищен блок. Местните управляващи в Краснодарския край оповестиха, че пожарът е почнал минути след рухването на изтребител Су-34.

Според разнообразни източници самолетът се е разрушил в двора на къща на ул. " Комунистическа " №20, след което боеприпасите му са почнали да се взривяват и някои от тях уцелили намиращия се в съседство блок. Огромен пожар е обхванал всички етажи от 5-ия до 9-ия, като към момента няма данни какъв брой хора са потърпевши.

Пилотът на изтребителя най-вероятно е катапултирал и оживял. На оповестени в обществените мрежи фотоси се вижда парашутист, който се приземява след рухването на самолета.

" Интерфакс ", базирайки се на единната диспечерска работа на града, удостоверява, че се е разрушил боен аероплан Су-34. Източник на RT от правоохранителните органи твърди, че по предварителни данни моторът на самолета е отказал.

Министерството на защитата твърди, че самолетът се е разрушил по време на нанагорнище за осъществяване на подготвителен полет, съгласно отчета на катапултиралите водачи повода за злополуката е запалването на един от моторите по време на политане.

" Днес при набиране на височина за подготвителен полет от военното летище на Южния боен окръг се разруши аероплан Су-34. Самолетът се разруши в град Ейск. Според отчета на катапултиралите водачи повода за злополуката е запалване на един от моторите по време на политане. На мястото на злополуката на Су-34 в двора на един от жилищните квартали се е запалило горивото на самолета ", споделят от военното министерство.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР