Руски ксперти идентифицираха фрагменти от ракети на снимки от мястото

...
Руски ксперти идентифицираха фрагменти от ракети на снимки от мястото
Коментари Харесай

Руски военни експерти идентифицираха елементи от украинската С-300 на мястото на взрива в Полша

Руски ксперти идентифицираха фрагменти от ракети на фотоси от мястото на детонацията в Полша като детайли от украинската С-300, заяви съветското министерство на защитата.
Снощи полските медии оповестиха, че две ракети са паднали в Люблинското воеводство на границата с Украйна. В резултат на случая са починали двама души.
Според организация АП става дума за украински ракети, изстреляни за прихващане на съветски снаряди.
В същото време незабавно след случая полското външно министерство заяви, че са паднали ракети съветско произвеждане и посланикът е бил извикан в офиса. В същото време президентът Анджей Дуда означи, че към момента няма точна информация.
Руското министерство на защитата акцентира, че военните не са нанасяли удари по цели в региона на украинско-полската граница и всички изказвания на Варшава за присъединяване на Москва са провокация.
Според президента на Съединени американски щати Джо Байдън след изключителна среща на водачите на страните от Г-7 и НАТО, предварителните данни не удостоверяват, че падналата ракета е летяла от Русия. От Пентагона обявиха, че имат намерение да оперират не със спекулации, а с обстоятелства, за чието изясняване има задоволително благоприятни условия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР