Руски инспектори ще проверят обекти на територията на България от

...
Руски инспектори ще проверят обекти на територията на България от
Коментари Харесай

Руски военни инспектори в България

Руски инспектори ще ревизират обекти на територията на България от 10 до 13 юли в границите на Виенската спогодба за ограничения за подсилване на доверието и сигурността. Това съобщи началникът на съветския Център за понижаване на нуклеарния риск Сергей Рижков, съобщи БГНЕС.

" От 10 до 13 юли съветска група инспектори възнамерява да извърши инспекция на посочен регион на територията на България в границите на осъществяване на Виенската спогодба от 2011 година ", споделя Рижков, чиито думи се цитират на интернет страницата на Министерството на защитата на РФ.

Той означи, че задачата е " да се дефинира обсегът на военните интервенции, осъществявани в границите на избрания регион или неналичието на военна активност, която предстои на авансово известяван ". Проверката ще обхване към 18 хиляди квадратни километра.

Програмата на визитата включва посещаване на полигони и брифинг, на който съветските инспектори ще получат информация за военни действия и за планувани от България взаимни учения (със Съединени американски щати и Сърбия) „ Мирен пазач – 17 ” от 10 до 20 юли. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР