Руски граждани, които са работили за известен период от време

...
Руски граждани, които са работили за известен период от време
Коментари Харесай

ГОРЕЩАТА ВОДА И НЕВЕРОЯТНИТЕ ПОЛЗИ ЗА ОБЩОТО ЗДРАВЕ

Руски жители, които са работили за прочут интервал от време в Китай, споделили своите персонални усещания, свързани с обичайния метод и привички на живот на този забавен народ. Един от тях е използването на гореща вода. Споделя, че я носили в термоси и пиели, вместо елементарна студена вода.

И по този начин, ето какво описват хората. Самите китайци им обяснявали за изгодите от постоянната приложимост на гореща вода. По този метод помагали на тялото, да се освободи от всички типове отрови и да се детоксикира. „ Сега, ние назоваваме елементарната гореща вода „ чаят на китайците “, споделят служащите.

Наистина ли горещата вода е толкоз потребна? Оказва се, че освен китайците са фенове на тази топла напитка. Руски създател споделил, че водата, загрята до по-високи градуси, няма да ви изгори, в случай че я пиете от плосък съд. Не на вятъра се смеем на старите филми, в които следим по какъв начин актьорите отпиват шумно чай (от плосък съд) и си поемат надълбоко мирис, а при издишване издават разнообразни забавни звуци, които издават удоволствието, което изпитат: „ мммм “…

Със сигурност ще се опарите, в случай че пиете чай на глътки от огромна чаена чаша. Въпросният създател обръща особено внимание на картини от началото на ХХ век и по-рано, в които е изобразено, че пиенето на чай е ставало единствено с чинии в ръка.

Пиенето на по-топла вода може да е рисково, а резултатите са доста ефикасни. Целият този развой е съпоставим с ходенето на сауна. Обичайната дневна доза била по една чаша на 10 кг тегло, наложително изпита от паница, а не от чаена чаша, която нормално сме привикнали да виждаме. След петата или седмата чаша потта се усещала с необикновен „ мирис “ – служащите го описвали, като аромат на конюшня. Всеки фен на „ чаят “ имал забрадка до себе си, с която непрестанно попивал. Фактът, който буди интерес е, че до десетата доза гореща вода потта ставала студена, бистра и без аромат. Това било знак, че е настъпило цялостно ликвидиране на организма, споделят хората.

За изгодите от горещата вода се споделя  и базирайки се на проучвания на гастроентеролози, се твърди, че би трябвало да се употребява заран на гладно и вечер, преди лягане. Сутрин водата задейства всички функционалности на стомашно-чревния тракт, оказва помощ за изхвърлянето на шлаките и токсините. А през нощта тя „ се ангажира “ с изхвърлянето на цялото ненужно количество от тялото. За да подобрите резултата, се предлага да добавите лимон или мед към горещата вода.

След като попадне в тялото на празен корем, горещата вода омекотява изпражненията, подтиква червата, отстранява мастните натрупвания. По този метод, наред с прочистването стартира и редукцията на непотребното тегло.

Горещата вода е отличен врач. Популярни източници в Китай изясняват, че водата с температура на прясно сварен чай почиства устата, затопля гърлото, отстранява дискомфорта, породен от елементарна простуда, оказва помощ за унищожаване на всички нездравословни бактерии, вируси, микроби от тялото…

Тези, които пият гореща вода, не бъркат. Напоследък в медицинските уеб сайтове все-повече се прокрадва информация, че постоянното пиянство на гореща вода не е толкоз нездравословно за стомаха, колкото го „ втвърдява “ и, че може би това да се окаже най-хубавата предварителна защита против язви. Факт е, че все-още няма научни доказателства за това.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР