Руски генерал твърди, че Москва нарочно не пипа президента на

...
Руски генерал твърди, че Москва нарочно не пипа президента на
Коментари Харесай

Руски генерал потресе света с изказване за Зеленски

Руски военачалник твърди, че Москва преднамерено не пипа президента на Украйна. В диалог с публицисти някогашният представител на съветския президент, генерал-лейтенант Константин Пуликовский приказва за опцията за ракетен удар по Радата на Украйна или резиденцията на украинския водач Володимир Зеленски, съобщи Блиц. 

Експертът съобщи, че не би било никакъв проблем високоточна ракета да дохвъри до нужното място. " И тези хора към този момент няма да ги има ".  

Русия обаче няма предпочитание да ликвидира Зеленски. И за това си има много съществени аргументи. Украинските деятели би трябвало да схванат, че са нужни на Москва, изясни генералът. В частност, водачът на Незалежная е нужен, с цел да подпише нужните документи.  " Трябва да има, по този начин да се каже, законен президент, който да подпише всичко, да се съгласи.

Това е належащо освен на нас, само че и на целия свят, а и на самата Украйна ", отбелязва Пуликовский. Той е безапелационен, че Русия не е заинтригувана от това, бъдещите генерации да я упрекват в нелегитимна промяна на властта в прилежаща страна.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР