Руската тенисистка Светлана Кузнецова заяви, че се надява до седмица

...
Руската тенисистка Светлана Кузнецова заяви, че се надява до седмица
Коментари Харесай

Кузнецова се надява до седмица да получи виза

Руската тенисистка Светлана Кузнецова съобщи, че се надява до седмица да бъде решен казусът и с издаването на виза за Съединени американски щати. По-рано този месец стана ясно, че 34-годишнята рускиня към момента не е получила входен документ за страната и това ще и попречи да пази купата си на шампионата във Вашингтон, който ще се организира от 29 юли до 4 август.
" До момента от посолството на Съединени американски щати в Москва ми споделиха само да занеса паспорта си. Надявам се, че всичко ще се реши през идната седмица ", съобщи Кузнецова, представена от ТАСС.
Рускинята добави, че още през февруари е подала молба за виза, само че не знае за какво тя не е била утвърдена. От посолството на Съединени американски щати оповестиха, че визата на Кузнецова е подготвена, само че има други дребни елементи, които би трябвало да се изчистят в околните дни. Кузнецова е шампионка от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис за 2004 година, а тази година последният за сезона шампионат от " Големия шлем " стартира на 26 август в Ню Йорк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР