Руската държавна телевизия си позволи да излъчи критика на войната

...
Руската държавна телевизия си позволи да излъчи критика на войната
Коментари Харесай

Не е истина! Какво казаха по Руската телевизия за войната

Руската държавна телевизия си разреши да излъчи рецензия на войната в Украйна, пренебрегвайки по този метод прелюдия декрет на президента Путин. Двамата от гостите на предаването " Вечер с Владимир Соловьов " описаха безредната инвазия " като тази в Афганистан, само че още по-лоша ". В предаването от 9 март руснаците можаха да чуят и друга позиция от публично представяната за нашествието в Украйна.

Един от гостите на известното токшоу рискува да си навлече гнева на Владимир Путин, като осъди нашествието като " по-лоша " от руската инвазия в Афганистан, която оказа помощ за разпадането на Съветския съюз, заяви „ Дейли Мейл “.

Академик Семьон Багдасаров употребява появяването си в предаването " Вечер с Владимир Соловьов " по " Россия 1 " (Соловьов е определян като основен агитатор на Путин), с цел да призове съветския президент да приключи нападението, като в същото време предизвести, че съдружници като Китай и Индия скоро могат да извърнат тил на Москва. „ Там има повече хора и те са по-напреднали в боравенето с оръжие “, сподели той. „ Това не ни е нужно. Достатъчно "

След това добави: " Ако тази картина стартира да се трансформира в безспорна филантропична злополука, даже нашите близки съдружници като Китай и Индия ще бъдат принудени да се дистанцират от нас. Това публично мнение, с което те насищат целия свят, може да се развие зле за нас... Прекратяването на тази интервенция ще стабилизира нещата в страната ".

Карен Шахназаров, режисьор и държавен специалист, също се опита да разбие разказа на Кремъл, че организира лимитирана " специфична интервенция " в района на Донбас, като се базира на нападенията против столицата Киев, която се намира на стотици километри оттова. " Трудно ми е да си показва, че ще превземем градове като Киев. Не мога да си показва по какъв начин би изглеждало това “`, сподели той

Двамата се престрашиха да се изкажат, макар че предходната седмица съветското държавно управление одобри закон, който заплашва с 15 години затвор всеки, който разгласява " подправени вести " за войната - макар че определението за " подправени " се дефинира от самото съветско държавно управление, което значи, че всяка рецензия на дейностите на Кремъл евентуално ще бъде избрана като такава.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР