Руската държавна телевизия прекъсна реч на президента Владимир Путин по

...
Руската държавна телевизия прекъсна реч на президента Владимир Путин по
Коментари Харесай

Руската държавна телевизия прекъсна реч на Путин |

Руската държавна телевизия прекъсна тирада на президента Владимир Путин по време на протест във връзка осмата годишнина от анексирането на Крим, оповестиха международните организации.

Хиляди хора участваха на стадион Лужники в Москва, десетки от тях носеха флагове с изписана писмен знак " Z " - признакът на съветските сили в Украйна.

В средата на стадиона пък имаше транспарант с надпис " За свят без нацизъм " - отпратка към речта, с която Путин стартира войната. (Руският президент оправда началото на войната с " нацисткия " режим в Киев.)

В тази атмосфера съветският президент Владимир Путин държа тирада, в която прикани съветските войски да продължат " героичната интервенция " в Украйна.

" На своя земя и обединени от обща орис. Така вероятно са мислили и от това са се управлявали хората, когато са взели участие в референдума в Крим и Севастопол на 18 март 2014 година Те са живели и живеят на своя земя. И са желали да изживеят общата орис с историческата си татковина, с Русия. Те имаха цялостно право на това и реализираха своята цел. Нека поздравим най-много тях за празника. Това е техен празник. Поздравяваме ги. "

Изненадващо речта му прекъсна и беше сменена с патриотични песни. 15 минути по-късно излъчването беше обновено. 

По-късно представителят на Кремъл Дмитрий Песков изясни случилото се с механически проблем.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР