Руската държавна агенция за космически изследвания обяви конкурс за набирането

...
Руската държавна агенция за космически изследвания обяви конкурс за набирането
Коментари Харесай

Търсят космонавти с конкурс

Руската държавна организация за галактически проучвания разгласи конкурс за набирането на нови претенденти да вземат участие в задачите й. В особено основаното видео има записка, че е допустимо някой от новите космонавти да посети Луната. " Роскосмос " има упоритост през 2028 година да реализира пътешестване с хора до естествения сателит на Земята.

Всеки жител на страната може да кандидатства в подбора за космонавти, само че условията са много съществени. Сред физическите параметри са посочени следните рамки: индивидът не трябва да е по-възрастен от 35 години, да тежи не повече от 90 кг, да не е по-висок от 190 см, да е в положително психическо здраве. Руската организация желае новите космонавти да имат висше обучение в една от изброените сфери: техническо, биологическо, физическо или химическо. Говоренето на непознати езици също е наложително. Интересен миг се явява и условието за размера на обувките: всеки с номер над 46-и няма късмет в бъдещата галактическа задача.

Конкурсът ще продължи до 1 юни 2020 година След това ще бъдат определени четиримата най-достойни, които ще би трябвало да преминат през стратегия на Центъра за образование на космонавти " Юрий Гагарин ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР