Руската актриса Чулпан Хаматова, известна с ролите си в Сбогом,

...
Руската актриса Чулпан Хаматова, известна с ролите си в Сбогом,
Коментари Харесай

Известна руска актриса заклейми войната. Каква е съдбата й

Руската актриса Чулпан Хаматова, известна с функциите си в " Сбогом, Ленин! " и " Петрови с грип " на режисьора Кирил Серебренников, разгласи, че е напуснала Русия и е в Латвия, след като жигосах войната в Украйна, съобщи Агенция Франс Прес.

В изявление за съветската журналистка Катерина Гордеева, излъчено в Ютюб, 46-годишната актриса оповестява, че от няколко седмици е в латвийската столица.

" В момента сме в Латвия, в Рига...защото не мога да кажа, че болката, нещастието, която претърпяват хората, филантропичната злополука, има каквото и да е общо с освобождение ", изяснява Чулпан Хаматова.

" Не бях в Русия, бях във почивка, когато стартира войната. В началото мислех, че би трябвало да изчакаме, след това подписах петиция против войната и по-късно ми бе обещано да схвана, че ще е по-добре да не се връщам в Русия ", сподели тя.

Според актрисата пред нея има две благоприятни условия, ако желае да се върне в родината и да не отиде в пандиза - да спре да споделя, че " това е война, че това е покруса " или  " да се извини, че не поддържа военната интервенция ".

Хаматова споделя, че не може да се прави, че не вижда това, което вижда с очите си, " знам, че не съм изменник... надълбоко обичам страната си ".

Хаматова е считана за една от най-хубавите съветски актриси от своето потомство, работи в киното, театъра и малкия екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР