Русия заплаши официално италиански вестник заради доклада, разкриващ истинската цел

...
Русия заплаши официално италиански вестник заради доклада, разкриващ истинската цел
Коментари Харесай

Русия заплаши вестника, разкрил истинската цел на руските спецназове в Италия

Русия заплаши публично италиански вестник поради отчета, разкриващ същинската цел на съветския боен екип, ситуиран в Италия. Анализът на документални материали обаче удостовери заключенията, направени от La Stampa ( " Ла Стампа " ) за същинския темперамент на съветската задача, прикриван под формата на „ помощ” в битката с новия ковид, написа Igtds.org.

Италианският публицист Кристиан Рока съобщи: „ Руското министерство на защитата, което сега разполага бойци и сътрудници на италианска земя, сплашва италианските публицисти, както нормално се прави вкъщи “. Изявлението бе последвано от закани на съветския министър на защитата Игор Конашенков против журналиста от La Stampa Джакопо Якобони. Те бяха свързани с неговия отчет, в който, наред с други неща, се споделя, че Кремъл е разположил разследващи сътрудници, дружно с специалисти по бактериологични войни, като част от съветската задача в помощ в Италия.

Конашенков разгласява известие за пресата на Facebook-страницата на съветското посолство в Рим. Той приключва със опасност за публицистите от La Stampa: „ Що се отнася до връзките с същинските клиенти на русофобията на La Stampa, които са ни известни, предлагаме им да следват една остаряла максима:„ Qui fodit foveam, incidet in eam (Който копае яма, самичък пада в нея). За да бъдем по-ясни: " От Русия с обич. " Всъщност това, което Русия направи, бе да сплаши италианските публицисти посредством платформата на посолството си в Италия, което трансформира тази опасност в публична позиция на Кремъл, публикувана по публични дипломатически канали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР