Русия установи пълен контрол над Луганска област и се бори

...
Русия установи пълен контрол над Луганска област и се бори
Коментари Харесай

Русия планира да пусне влакове за Донецка и Луганска области

Русия откри цялостен надзор над Луганска област и се бори да изтласка украинските държавни сили от Донецк

Русия възнамерява железопътна връзка сред южната си Ростовска област и районите Донецк и Луганск в Източна Украйна, заяви държавната осведомителна организация ТАСС, като се базира на държавното управление на Ростовска област.

Русия откри цялостен надзор над Луганска област и се бори да изтласка украинските държавни сили от Донецк, предава БНР.

" След завладяването на Северодонецк и Лисичанск съветските сили скоро няма да могат да се поздравят с триумфи на бойното поле ", счита Олексий Арестович, консултант на президента Володимир Зеленски.

Като " последната победа на украинска територия " дефинира Арестович завладяването на Луганска област. Той не изключи атака на украинската войска в южната част на страната, откакто повече от половината съветски сили са съсредоточени в Донбас. Според съветника триумфът на военната интервенция на украинската войска в южната част на страната зависи от доставката на западно оръжие.

Бивш чиновник на Федералната работа за сигурност на Русия пое ръководството на окупираната област Херсон в Южна Украйна. 51-годишният Сергей Елисеев до момента беше заместник-ръководител на държавното управление в съветския ексклав Калининград. Херсон е първият огромен град, високомерен от съветските сили. Оттогава Москва организира опити за анексирането на региона - вкара рублата и раздава съветски паспорти, и има намерение да организира референдум за включването на Херсонска област към Руската федерация.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР