Русия трябва да отговори на терористичния акт на Украйна срещу

...
Русия трябва да отговори на терористичния акт на Украйна срещу
Коментари Харесай

Медведев: Отговорът на Русия за Кримския мост трябва да бъде директно унищожение на терористите

„ Русия би трябвало да отговори на терористичния акт на Украйна против Кримския мост единствено с непосредствено заличаване на терористите “, съобщи в изявление заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, съобщи БГНЕС.

„ Отговорът на Русия за това закононарушение може да бъде само унищожаването на терористите. Така, както се прави по света. Именно това чакат жителите на Русия “, означи Медведев.

Според него, „ поръчителят и изпълнителят на закононарушението е неосъществената страна Украйна “. „ Това е терористичен акт и измама, осъществен от незаконния киевски режим. Няма подозрения в това, а и не е имало такива. Подготвени са всички отчети и са направени нужните заключения “, акцентира заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност.

На 8 октомври бе взривен товарен камион на моста, вследствие на което се възпламени влакова комбинация с гориво. Част от пътното платно на оборудване падна във водата. Произшествието е станало при започване на оборудването от полуостров Керч към самия Крим. Арките на моста останаха непокътнати. Пламналия пък огън бе сподавен по въздуха.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР