Русия трябва да денафицира и демилитаризира Полша след приключването на

...
Русия трябва да денафицира и демилитаризира Полша след приключването на
Коментари Харесай

Кадиров каза кога ще свърши войната и кой е на ред след Украйна

Русия би трябвало да денафицира и демилитаризира Полша след приключването на войната в Украйна, разгласи чеченският водач Рамзан Кадиров в коментар за молбата за оръжие на полското държавно управление към Съединени американски щати.

" Варшава съумя да изчерпи личните си военни запаси в границите на поддръжката си за Украйна и в този момент е объркана: какво ще стане, в случай че Русия стартира да денацифицира и демилитаризира идната страна след сполучливия завършек на СРС (специалната операция)? В края на краищата, след Украйна на картата е и Полша! Няма да го укривам, аз персонално имам такова желание ", написа Кадиров, осведоми offnews.bg, цитирайки Moscow Times.
-->
По думите му Русия би трябвало да помогне за организирането на референдум за автономията на Силезия, по-голямата част от която е част от Полша.

" Според мен този район заслужава специфичен самостоятелен статут ", отсича чеченецът.

Що се отнася до това по кое време ще завърши войната с Украйна, Кадиров предвижда, че това ще стане " преди края на годината ".

" Европейските страни ще признаят погрешността на дейностите си, а Западът ще падне на колене ", убеден е той.

Това не е първият случай, когато Кадиров заплашва членката на НАТО. През май той даде обещание да се оправи с Полша " за шест секунди ", в случай че Владимир Путин подреди. Според Кадиров полските управляващи са почнали " неприятни игри " с Русия, като са трансферирали оръжия в Украйна и са пратили там наемници.

По-късно Кадиров съобщи, че Полша като страна дължи появяването си на Съветския съюз, а оцеляването си - на Русия. Депутатът от Държавната дума на " Единна Русия " Олег Морозов пък сложи Полша отпред на " опашката за денацификация ".

В края на юни Рамзан Кадиров не подмина и Румъния, като я включи в черния лист.

" Колкото по-голяма е страната, толкоз по-интересна е тя. Ние ще диктуваме разпоредбите ", разгласи той.

Неотдавна съветският външен министър Сергей Лавров сподели, че " Молдова може да бъде идната Украйна ". Според него Западът е заложил на молдовския президент Мая Санду, която " просто желае да се причисли към НАТО... и като цяло е подготвена на всичко ". Молдовското външно министерство дефинира думите на Лавров като " част от към този момент добре познатата заплашителна изразителност на съветската дипломация. Министерството акцентира, че страната е поела курс към присъединение към Европейски Съюз и че това решение е било подкрепено от жителите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР