Русия стана изкупителна жертва за свалянето на самолета от полет

...
Русия стана изкупителна жертва за свалянето на самолета от полет
Коментари Харесай

Премиерът на Малайзия оспори разследването за сваления MH17

Русия стана изкупителна жертва за свалянето на самолета от полет MH17 на "Малайзийските авиолинии ", сподели министър председателят на Малайзия Махатхир Мохамад, който оспори обективността на следствието на нещастието през 2014 година над Украйна, съобщи Ройтерс.

"Ние сме доста недоволни, тъй като през цялото време това беше политически въпрос по какъв начин да бъде упрекната Русия за закононарушението ", сподели той пред кореспонденти. "Даже преди да проучат, те споделиха, че е Русия. А в този момент споделят, че имат доказателства. За нас е доста мъчно да приемем това ", съобщи Махатхир.

Той добави, че съгласно него руснаците не са забъркани и че констатациите на проверяващия екип са учредени на "слухове ". "Очаквам всички да стигнат до истината ", заключи министър председателят на Малайзия Махатхир Мохамад.

Международният екип, който проверява свалянето на самолета и гибелта на 298-те индивида на борда, заяви през вчерашния ден, че към трима жители на Русия и един на Украйна ще бъдат предявени обвинявания в ликвидиране.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР