Русия слага край на 8-годишната гражданска война на територията на

...
Русия слага край на 8-годишната гражданска война на територията на
Коментари Харесай

Ген. Шивиков: Украинската армия е обградена - до дни ще свали оръжието

Русия поставя завършек на 8-годишната революция на територията на Украйна. Русия не е агресор в този спор, който се организира от 24 февруари. Крайният победител ще бъде Русия и ще реализира своите цели. Губещият за жалост е украинският народ, за жалост. Аз съчувствам и съм съпричастен към техните премеждия, както и към тъгата, която изпитват почтените жертви, които се дават от украинския народ, тъй като техният политически хайлайф ще се избави, той се е подготвил. Те са евакуирали техните членове на фамилиите. Това разяснява някогашният пълководец на 61-ва Стрямска механизирана бригада ген. Димитър Шивиков по ЕВРОКОМ.

" Властта в Украйна осъзнава, че й наближава краят и виждаме разнопосочните послания на президента Володимир Зеленски, който според от неговото душевно и психическо положение един ден споделя, че е отчаян от НАТО и се усеща предаден и зарязан от западния свят. Той съжалява вътрешно, че се е доверил и че е въвлякъл в този спор своя народ ", разяснява ген. Шивиков.

" Другите, които осъзнават, че им остават броени дни, това са някогашните паравоенни формирования, в този момент наименувани " Национална армия ", формирани напълно от доброволци и крайни националисти. Огромната част от тях нямат нищо общо с източна Украйна, множеството от тях са от западна Украйна. Те знаят какво правиха през тези 8 години, в които има хиляди видеоматериали, с които се гордеят, и демонстрират какъв геноцид са провеждали по отношение на своя народ в Донбас, така наречен Донецка и Луганска национални републики, убийства, изнасилвания, издевателства върху онази част на украинския народ, която се дефинира като рускоговорящи и с съветски етнически корени. Те живееха в мир с цялото общество, само че след преврата, който беше осъществен благодарение на Съединени американски щати през 2014г. ", разяснява още генералът.

" Зеленски е трябвало да знае какво го чака, другояче не е добър знак за него, макар че той идва от напълно други среди. Той не е професионален политик, той е един актьор и демонстрира доста добре своите качества по време на своите видеообръщения ", сподели още той.

" Ако НАТО предприеме стъпки на решителност като затваряне на въздушното пространство, те ще сложат " въжето на врата " и провокират Третата международна война. Много добре осъзнават, тъй като всички неолиберални водачи, отпред със своя патрон Съединени американски щати, оповестиха, че не поддържат Зеленски за затваряне на въздушното пространство, до момента в който трае спорът. Войната е почнала - дейната и горещата фаза се води на територията на Украйна в опълчването и воденето на тези сражения сред съветската войска и украинските националистически батальони. Редовната украинска войска не води дейни бойни дейности, тя е в пасивна роля, съвсем е обградена - едната наоколо до Донбас, а другата сред Донбас и Киев и е въпрос на дни да смъкват оръжието ", разяснява ген. Шивиков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР