Русия си запазва правото да предприеме сурови ответни мерки след

...
Русия си запазва правото да предприеме сурови ответни мерки след
Коментари Харесай

Захарова: Русия ще предприеме сурови ответни мерки след атаките по Таганрог и Подмосковието

Русия си резервира правото да предприеме сурови ответни ограничения след офанзивите по Таганрог и Московска област, се споделя в коментар на формалната говорителка на министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова, представена от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Руската страна си резервира правото на сурови ответни ограничения ", се споделя в изказването й, оповестено на интернет страницата на съветското външно министерство.

Руското министерство на защитата заяви преди този момент, че е прехванало втора украинска ракета в югозападната част на страната.

" Системите за противовъздушна защита са прехванали украинска ракета покрай град Азов в Ростовска област ", се споделя в изказване на съветското министерство. Ведомството разяснява, че отломките от прехванатата ракета са паднали в пуста област

Ведомството добави, че още веднъж става дума за ракета на зенитно-ракетния комплекс С-200, преоборудвана в ударна.

По-рано през днешния ден съветското министерство на защитата заяви, че е прехванало ракета за комплексите С-200, преобразувана в ударна, над Таганрог в Ростовска област. Отломки са паднали в града и се е стигнало до гърмеж, при което са били ранени 15 души.

Сутринта в петък съветското министерство на защитата заяви, че е осуетена украинска офанзива с дрон в Московска област.

" Тази заран опит " за офанзива, осъществен от Киев чрез " безпилотен летателен уред (...) в Московска област, бе осуетен " се споделя в изказване на съветското ведомство.

" Дронът бе погубен със средства за противовъздушна отбрана ", се споделя още в изказването.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР