Русия ще наложи ограничения за влизане в страната на граждани

...
Русия ще наложи ограничения за влизане в страната на граждани
Коментари Харесай

Русия налага нови забрани. Засягат и българите

Русия ще наложи ограничавания за влизане в страната на жители от „ недружелюбни ” страни, съобщи външният министър Сергей Лавров, представен от РИА Новости. Той посочи, че това решение ще бъде под формата на президентски декрет, като сега се изготвя проектодокумент, добавя NOVA.

Припомняме, че под " вражески " страни се схваща Англия, всички страни от Европейски Съюз, включително и България, както и Съединени американски щати. 

„ Този закон ще наложи редица ограничавания за влизане на съветска територия. В същото време, с цел да се предотвратят заканите за живота и здравето на жители на трети страни и лица без поданство, които се намират на украинска територия, бяха улеснени процедурите за влизане и престой на съветска територия за безвредното им завръщане в страните, чиито жители са ”, изясни външният министър.

Според Лавров Съединени американски щати и техните съдружници „ непосредствено са оповестили ” тотална хибридна война против Русия. „ Целта на тази борба не се крие от Запада - да унищожи съветската стопанска система, да подкопае вътрешната политическа непоклатимост и в последна сметка доста да отслаби Русия, изтласквайки ни в периферията на интернационалния живот ”, разяснява той.

Много страни постановиха наказания против Москва, откакто Русия стартира война в Украйна. От своя страна Русия утвърди лист с 48 страни и територии, които правят вражески дейности.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР