Русия се готви за мащабно разпространение на китайския коронавирус на

...
Русия се готви за мащабно разпространение на китайския коронавирус на
Коментари Харесай

Русия се готви за мащабно разпространение на коронавируса

Русия се готви за огромно разпространяване на китайския ковид на съветска територия, заяви през днешния ден заместник-министърът на опазването на здравето Сергей Краевой, представен от ТАСС.

„ Още не можем да предвиждаме по какъв начин ще се развие тази зараза у нас (...), само че се готвим за допустима огромна зараза “, съобщи той

Министерството на здравеопазването е определило място за евакуация на съветските жители от Китай поради ковид. Днес там ще бъдат изпратени експерти за обучаване на медицински личен състав. „ Заминават инфекционисти, епидемиолози, които да обучат медицинския личен състав за карантинни мероприятия през инкубационния интервал, “ изясни Краевой. Подготвят се три терена, само че при евакуацията ще се реши кой от тях ще бъде употребен.

От 2 февруари се събират данни какъв брой руснаци живеят в Китай и би трябвало да бъдат евакуирани. " Те са освен жители на Русия, само че и на републиките от Оперативно-наблюдателно дело – украинци, беларуси, арменци, таджикистанци “, изясни заместник-министърът.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР