Русия очаква от САЩ извинение заради думите на американския президент

...
Русия очаква от САЩ извинение заради думите на американския президент
Коментари Харесай

Русия иска извинение от Байдън |

Русия чака от Съединени американски щати опрощение поради думите на американския президент Джо Байдън, който дефинира Владимир Путин като " ". Изявлението на мощния човек в Белия дом стана факт след разкрития отчет, доказващ, че Москва се е пробвала да се намеси в президентските избори в страната, предава Ройтерс.

В телевизионното изявление Байдън съобщи още, че съветският президент е човек " без душа ", както и че " ще си заплати " за опита за въздействие върху вота - нещо, което Москва отхвърля.

На фона на дипломатическото напрежение сред Съединени американски щати и Русия, през вчерашния ден Москва във Вашингтон за съвещания за възстановяване на руско-американските връзки, които Вашингтон е довел до " задънена улица ".

Днес Константин Косачов, заместник-председател на горната камара на Народното събрание, дефинира мненията на Байдън като " неприемливи ". Той разяснява и отзоваването на съветския дипломат като " единствената рационална стъпка " и добави: 

„ Подозирам, че няма да е последният, в случай че не последва пояснение или опрощение от американска страна “, съобщи той във фейсбук.

Артур Чилингаров, прокремълски народен представител от долната камара на Народното събрание, пък прикани за " остра реакция " от Москва в изявление за радио " Ехото на Москва ".

Към момента към момента няма публична позиция на Кремъл.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР