Русия не вярва, че новата стратегия на американския президент Доналд

...
Русия не вярва, че новата стратегия на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Русия се съмнява от ползата на новата стратегия на Тръмп за Афганистан

Русия не има вяра, че новата тактика на американския президент Доналд Тръмп за Афганистан ще докара до обилни позитивни промени в раздираната от спор страна. Това разгласи неназован източник от външното министерство на Русия, представен от съветски медии.

Вчера Тръмп ангажира Съединени американски щати с спора в Афганистан, като с това ревизира курса от обещанията си по време на предизборната акция и алармира, че ще изпрати още бойци в най-дългата война на Съединени американски щати в " борба за победа ".

 Тръмп изпраща още 4000 военни в Афганистан Обновена
Тръмп изпраща още 4000 военни в Афганистан

Президентът на Съединени американски щати утвърди новата тактика...

Тръмп утвърди новата тактика на Белия дом за Афганистан. Предвижда се в Афганистан да бъдат изпратени още 4000 американски военни.

Съединени американски щати ще продължат да поддържат държавното управление и армията на Афганистан.

Тръмп акцентира, че от интерес за Съединени американски щати е да бъде предотвратено основаването на убежища в Афганистан и Пакистан, които биха дали опция на терористите да заплашват Америка, както и да се предотврати попадането на нуклеарно оръжие в ръцете на терористите.

Той сподели също, че Съединени американски щати ще засилят глобите и другите стопански и правни ограничения против военизираните групировки, с цел да им се попречи да изнасят тероризъм.

Към момента в Афганистан има към 8400 американски военни и към 5000 от други партньорски страни от НАТО.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР