Русия може да се опита да извърши масирана ракетна атака

...
Русия може да се опита да извърши масирана ракетна атака
Коментари Харесай

Украйна трепери, какво крои Путин

Русия може да се опита да извърши масирана ракетна офанзива против Украйна на 15-16 ноември, когато ще се организира срещата на Г-20 в Бали. Това предсказа представителят на украинските Военновъздушни сили Юрий Игнат в ефира на украинския телемаратон.

" Русия доста обича символичните дати и срещата на Г-20 се възприема в тази парадигма. Руснаците натрупват мощ, само че производството даже на една ракета " лишава повече от един или два дни ", сподели Игнат, представен от БГНЕС.
-->
" Тези ракети, които имаха преди пълномащабното навлизане, те ги правеха с години. Бяха съхранявани, превозени, поставяни... Производството даже на една ракета е доста комплициран развой. Не става за ден или два. Към днешна дата те изстреляха необикновено количество ракети в Украйна и не могат да си разрешат чести ракетни залпове, както 10 октомври. Те ще спестят нещо, с цел да (ударят) по някое време ", изясни Игнат, представен и от организация УНИАН.

Според него изцяло допустимо е Русия да се готви да нанесе идващия удар в дните на срещата на Г-20: " Те доста обичат да вършат провокации към такива събития ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР