Русия може да пробива украинската противовъздушна отбрана, като първо пуска

...
Русия може да пробива украинската противовъздушна отбрана, като първо пуска
Коментари Харесай

Скибицки: Русия може да пробива украинската противовъздушна отбрана с дронове-камикадзе и ракети

Русия може да пробива украинската противовъздушна защита, като първо пуска всеобщо дронове-камикадзе, а след изстрелва ракети. Това съобщи представителят на Главното разследващо ръководство (ГРУ) на ВСУ Вадим Скибицки в публикация, оповестена на сайта на Министерството на защитата на Украйна.

 

" Когато започнаха офанзивите, в началото системите NASAMS се презареждаха в действителност по време на ударите. Ако има доста огромен брой дронове на обещано направление, те могат просто да пробият системата за противовъздушна защита в тази зона “, изясни Скибицки.

 

За да обърка още повече Украйна, Руската федерация непрестанно трансформира местоположението, посоката и височината на изстрелванията на дронове.

В същото време украинското разузнаване счита, че в този момент Руската федерация има проблеми със запасите от " Шахеди ", само че в близко бъдеще ще има нова доставка от Иран.

 

" Към днешна дата те са употребявали почти 660 дрона Shahed. Договорът планува 1750 единици. Те също се нуждаят от време, с цел да ги доставят и приготвят. През последните дни те са употребявали огромен брой и тези ресурси би трябвало да бъдат попълнени. Според нашата информация, те в този момент ще получат нова партида - ще прецизираме броя на безпилотните самолети. Като предписание, преди този момент те внасяха на партиди от 250-300 броя ", съобщи Скибицки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР