Русия извърши кибератака срещу сървърите и мрежите на радиостанциите TAVR

...
Русия извърши кибератака срещу сървърите и мрежите на радиостанциите TAVR
Коментари Харесай

Руски хакери удариха украински медии, Кремъл прати Зеленски в реанимация

Русия извърши хакерска атака против сървърите и мрежите на радиостанциите TAVR Media („ Радио Байрактар “, „ Мелодия FM “ и други) и популяризира подправена вест за влошеното здраве на президента на Украйна Володимир Зеленски. По радиото бе обявено, че Зеленски е в реанимация. Това заяви радиогрупата TAVR Media, представена от организация УНИАН.

Оттам обясниха, че съответните служби работят по премахване на казуса след вражеска хакерска атака. Що се отнася до наличието, което беше публикувано след хакването, TAVR Media акцентира: „ Информацията за здравословните проблеми на украинския президент Володимир Зеленски не дава отговор на истината “.

Преди ден в мрежата се появи видео от очевидци, в което можете да чуете по какъв начин оповестяват по радиото за хипотетичното утежняване на здравословното положение на президента и че неговите отговорности се извършват от ръководителя на Върховната рада на Украйна Руслан Стефанчук. Тази информация не дава отговор на истината. Украинският президент Зеленски продължава да извършва отговорностите си и не е напуснал Украйна, както твърдеше съветската агитация. Руският агресор изиска капитулацията на Киев, само че получи явен отвод.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР