Русия и тази нощ продължи с кампанията си с балистични

...
Русия и тази нощ продължи с кампанията си с балистични
Коментари Харесай

Русия атакува пак Украйна по въздух и по земя

Русия и тази нощ продължи с акцията си с балистични ракети и дронове по отношение на Украйна .

Преди няколко дни съветската войска стартира очевидно прицелвайки се с началото на зимата към сериозната инфраструктура . Кампанията съответствува и с формалното оповестяване на кандидатурата на Владимир Путин за петия му президентски мандат.

Тази заран украинските военни обявиха, че през нощта са свалили девет дрона вид " Шахед " и две крилати ракети . Общо изпратените към Украйна дронове са били 15, само че към този момент няма информация къде са останалите несвалени 6 дрона.

Ракетен удар е имало по Харковска област . За мащабите и следствията към този момент няма информация, както не е ясно и дали това е удара за който удостоверяват военните в утринната си сводка.
 Лондон: Русия стартира акцията си против украинската енергетика
Лондон: Русия стартира акцията си против украинската енергетика

Москва е складирала ресурси от ракети за удари през зимата

За огромна повреда и срив във връзките на украинския оператор " Киевстар " оповестяват тази заран украинските уеб сайтове. Големи сектори от територията на страната, както и огромен брой население е останало без интернет и мобилни връзки . Сайтът на компанията също не работи.

Обстановката на фронта в Украйна остава също напрегната. Руската войска съгласно известията и на двете страни продължава интензивно да нападна в направлението Лиман, под Бахмут и Авдеевка и макар огромните загуби, които търпи, се придвижва напред.
 Русия натиска с масиран взлом към Авдеевка, Украйна удържа защитата
Русия натиска с масиран взлом към Авдеевка, Украйна удържа защитата

Киев оповестява за нова огромна атака на съветските сили
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР