Русия и Гърция подписаха протокол за промени в споразумението за

...
Русия и Гърция подписаха протокол за промени в споразумението за
Коментари Харесай

Русия и Гърция засилват сътрудничеството между военноморските сили в неутрални води

Русия и Гърция подписаха протокол за промени в съглашението за попречване на произшествия сред военноморските сили в морето. Това заяви съветското министерство на защитата през днешния ден.

" На 30 ноември, по време на XIII-та сесия на смесената руско-гръцка комисия за икономическо, промишлено, научно и техническо съдействие, заместник-министърът на защитата на Русия генерал-полковник Александър Фомин и първият заместник-министър на външните работи на Гърция Милтиадис Варвициотис подписаха протокол за изменение на руско-гръцкото междуправителствено съглашение за попречване на произшествия в морето отвън териториалните води от 10 април 2021 година ", се споделя в изказването.
Руското военно министерство отваря посланичество в Сърбия
Сръбското министерство на защитата заяви през днешния ден, че е стартирала процедура за основаване на посланичество на съветското министерство на...

Според министерството промените имат за цел да подобрят сигурността на корабоплаването и полетите на въздухоплавателни средства на въоръжените сили на двете страни, които се намират в непосредствена непосредственост една до друга отвън териториалните морета.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР