Ракетен удар по ресторант в град Донецк уби трима души

...
Ракетен удар по ресторант в град Донецк уби трима души
Коментари Харесай

Убити и 8 ранени при ракетен удар по ресторант

Ракетен удар по ресторант в град Донецк умъртви трима души и рани осем, написа в Telegram ръководителят на подкрепяната от Русия администрация на района.

„ В резултат на пряк удар по ресторант „ Парадайз “ в Донецк бяха убити трима цивилни: една жена, която работеше в ресторанта, и двама гости “, сподели Денис Пушилин. „ В момента знаем за осем ранени “, сподели Пушилин, като ги назова като момиче, три дами и четирима мъже. Нараняванията им са леки до приблизително тежки.

Пушилин сподели, че е имало два удара от американските ракетни установки „ Хаймарс “, които са улучили ресторанта и са развалили покрива на отчасти издигната постройка наоколо. Кадри в обществените медии демонстрират пушек, издигащ се от отчасти разрушената постройка след детонацията. Руската РИА Новости разгласява видеозапис на Следствения комитет, който работи на мястото на случая и оглежда осколки, написа БГНЕС. Фасадата на ресторанта е отчасти откъсната, масите и столовете са разхвърляни от силата на гърмежа, а вътрешните стени са осеяни с дупки от шрапнели.

Снимка: УНИАН
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР