Русия губи тази война в трите стратегически направления. Тя загуби

...
Русия губи тази война в трите стратегически направления. Тя загуби
Коментари Харесай

Шаламанов: Русия губи войната в три стратегически направления

Русия губи тази война в трите стратегически посоки. Тя загуби информационно-пропагандната война. Западът е обединен, а в Русия има опозиция на обществото. Русия губи разказа, че тя може да издържи на глобите. Неслучайно Путин обяви глобите за акт на война. В чисто техническо отношение Русия също губи войната, тъй като не употребява своята авиация. Лице в лице всяко едно стълкновение се печели от украинците. Това съобщи Велизар Шаламанов  Велизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 година в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен орден в студиото на утринния блок на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2019
Той напомни, че към този момент тече следствие за военни закононарушения в Украйна. Според него доказателство за неуспеха на съветската войска е апелът за наемане на сирийци: “Привличането на чеченци и сирийци демонстрира невъзможността на голямата военна формация на Русия. Задълбочаването на военната борба ще нанесе огромни вреди ”. По думите му тази война би трябвало да се учи във Военната академия в България и да се спре величаенето на Русия като страна с една от най-мощните армии.

“Основното стремително средство на украинската войска са турските безпилотни апарати. Военното подкрепяне на Украйна се споделя потребно за преустановяване на войната ”, изясни Шаламанов.

“Русия не употребява смазващото си предимство във въздуха. Все още не е подхванала дейности по тотално разрушение на украинските градове. Ако Русия си разреши да включи своята авиация, ще бъде открито решение за блокиране на въздушното пространство над Украйна, тъй като ще докара до голяма филантропична рецесия ”, безапелационен беше той.

Според него държанието на Кремъл е цинично, когато става въпрос за обезпечаване на филантропични коридори.

По тематиката за нуклеарен удар с малка мощ Шаламанов сподели: “Не го изключвам, само че разгадавам на съветските военни, че няма да го позволен. Последното решение е тяхно ”. Неговото мнение е, че оправданието “работих по заповеди ” не е опрощение: “Всеки носи отговорност. Аз съм сигурен, че стотици руснаци ще бъдат наказани в Хага. Тази война написа историята на 21-ви век. Трябва да стане ясно, че въпросите за контрола на въоръжените сили за всемирен ”.

Той акцентира, че има оживление на сили в Република Сръбска, които могат да взривят мира в района.

Целта на Путин е промяна на държавното управление в Киев и изтребване на хората, които се борят за евроатлантическа ориентировка на страна съгласно Шаламанов. Той обаче счита, че това е неприемливо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР