В следващите дни предполагам, че ще има мръсна компроматна кампания.

...
В следващите дни предполагам, че ще има мръсна компроматна кампания.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Записът е рязан и лепен, след изборите няма да подкрепим правителство на ГЕРБ-ДПС

В идващите дни допускам, че ще има мръсна компроматна акция. Това сподели на брифинг в Народното събрание съпредседателят на на " "   във връзка изтеклия нов запис с присъединяване на управителните фигури на партията.

Слушахме записа деликатно - той е и рязан, и лепен. Слагат се имена, които изобщо не са там. Примерно Пламен – на никое място не се споделя, че е Пламен Бобоков, няма такова нещо. Има нелогични изречния. Има клевети за имена, които ги няма, подчерта Петков.

Правят това, тъй като нямат причини за естествен европейски модел, тъй като по времето на станахме една ненормална латиноамериканска страна, не желаят да се сещат за „ стабилността “ с 500 млн. лв. за язовирите, за Вълка. Това ли е стабилността? Само за девет месеца ние успяхме да покабжем икномическата мисъл на България. Става дума в каква посока да бъде България – на беднотия и на корупция или естествена европейска страна, посочи съпредседателят на на " ".

Очаквайте детайлности!

След изборите „ – Демократична България “ няма да поддържат държавно управление на - Движение за права и свободи, съобщи, съпредседател на „ “ и един от водачите в  коалицията „ – Демократична България “(ПП-ДБ). Той уточни, че алтернативата е или естествена европейска България или държавно управление на ГЕРБ-ДПС. Ние такова държавно управление няма да подкрепим, съобщи той. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР