Русия, чийто отбор не беше допуснат за участие на световното

...
Русия, чийто отбор не беше допуснат за участие на световното
Коментари Харесай

Москва си приписа заслуга за победата на Аржентина на световното по футбол

Русия, чийто тим не беше позволен за присъединяване на международното състезание по футбол поради експанзията в Украйна, реши да си припише заслугата за успеха на Аржентина. Това се случи на фона на оповестената от Кремъл акция по задвижването на " развъдник за положителни вести ", свързани с диктатора Путин.
 
Руските държавни корпорации не престават да изготвят положителен дневен ред от вести и мероприятия, на които би могъл да участва военнопрестъпник № 1. За такова мероприятие бе определен и финала на международното по футбол. 
 
Руската казионна пропагандна организация РИА Новости заяви, че Путин е поздравил президента на Аржентина с успеха. А след него държавната корпорация РФПИ (Руски фонд за директни инвестиции) съобщи, че аржентинският тим е победил с помощта на съветската ваксина против ковид " Спутник V ". 
 
 Руската ваксина против ковид Руската ваксина против ковид " Спутник V " Източник: TopCor
" В Аржентина беше изнесена най-голямата партида от съветската ваксина " Спутник V ". Даже президентът на Аржентина е имунизиран със " Спутник V ". Днес националния тим на страната завоюва над Франция и стана международен първенец. Случайност? Не мислим " означават от РФПИ, представени от УНИАН.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР