Русенската листа на ГЕРБ-СДС бе представена при голям интерес в

...
Русенската листа на ГЕРБ-СДС бе представена при голям интерес в
Коментари Харесай

Красен Кралев в Русенско: Свършихме много работа

Русенската листа на ГЕРБ-СДС бе показана при огромен интерес в двеобщини – Сливо поле и Две могили. Десетки поданици на обитаемоте местапосрещнаха претендентите, водени от лидера на листата и министър намладежта и спорта Красен Кралев.В Сливо поле срещата на Кралев, Пламен Нунев, Алисе Муртезова, СтанимирСтанчев и Бедрос Пехливанян се състоя на откритата мултифункционалнаспортна площадка.

„ Вие ме познавате, тъй като през годините съм идвал постоянно тук, свършихме доста работа за района. Благодаря ви за номинацията за лидер на листата. Благодаря ви, че сте дейни и постоянно ни поставяте задания,които да осъществим ", съобщи Красен Кралев.

 

Водачът на листата бе пок анен вкрая на този месец да открие финансираната от Министерството на младежтаи спорта площадка за стрийт фитнес, както и обновената зала по битка,ремонтирана от Общината.По-късно денем Кралев и част от претендентите на ГЕРБ-СДС присъствахана водосвет за здраве и триумф, отслужен в църквата „ Света Троица " в Двемогили и се поклониха пред гроба на революционера Филип Тотю. Божидар Борисов и общинският началник на ГЕРБ Светлана Ангелова описаха занаправеното през последните четири години в общината.В село Батишница претендентите посетиха Народно читалище „ Пробуда 1927 ",здравната работа и кметството, а в село Баниска - реставрираното народночиталище " Никола Вапцаров " и чисто новия салон към него.Представянето на листата в региона ще продължи и през идващите дни,като ще приключи в Русе.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР