Русе. Бившият футболист на Локомотив (Русе) Стоян Младенов, живеещ от

...
Русе. Бившият футболист на Локомотив (Русе) Стоян Младенов, живеещ от
Коментари Харесай

Спонсор от САЩ поема Локо

Русе. Бившият футболист на Локомотив (Русе) Стоян Младенов, живеещ от години и разрастващ личен бизнес в Съединени американски щати, е новият президент и главен спонсор на клуба. Именно той е обезпечил с персонални средства огромна част от финансирането на „ железничарите “ за новия сезон.
В същото време Петър Петров остава ръководител на Управителния съвет и дружно с Младенов ще продължава да движи делата на русенския клуб. Изпълнителен шеф става Мартин Йорданов, който ще съставлява Младенов при отсъствието му от страната и ще управлява оперативно Локо (Русе).

Русенските „ железничари “ са един от новите участници в идния шампионат на Североизточната трета лига, откакто влязоха с покана от Зоналния съвет на БФС във Варна като представител на локалната регионална група. Старши треньор на тима остава Йордан Кирилов.

Представителният отбор води усилени тренировки на клубната база. Предстоят две контролни срещи, след които следва да бъде конкретизиран окончателният състав от футболисти за новия сезон в Трета лига.

„ Целта ни е да развиваме личната си школа, да вадим положителни футболисти и те да не престават в представителния ни отбор. За нас това е философията за развиване на клуба, която ще продължим да следваме. Наясно сме, че първоначално ще бъде мъчно, само че чакаме с течение на времето да изградим мощен тим от напълно русенски футболисти “, сподели изпълнителният шеф Мартин Йорданов.

В сряда, 28 юли, „ железничарите “ ще гостуват на Черноломец (Попово), а в събота, 31 юли, ще играят в Шумен против обединявания отбор на „ Волов “.
За мачовете в Трета лига ще бъде употребен стадион „ Локомотив “, който е исторически дом на русенските „ железничари “. Съоръжението бе обещано от Община Русе за безплатно прилагане за период от 6 месеца против поддръжката му от страна на клуба. Очаква се през този интервал да бъде дефинитивно решено под каква тъкмо форма Локо (Русе) ще продължи и отсега нататък да бъде във притежание клубния си стадион, който е общинска благосъстоятелност.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР