Руническият хороскоп е един от най-точните, като някои споделят, че

...
Руническият хороскоп е един от най-точните, като някои споделят, че
Коментари Харесай

Рунически хороскоп за 2022 година

Руническият хороскоп е един от най-точните, като някои споделят, че е надалеч по-точен от астрологията, стига човек да може да разчита вярно руните. Ето какво вещае той за обособените знаци през 2022 година.
Овен

В началото на годината ще можете да поставите основите на сполучливи събития в бъдеще, да установите връзки и да планирате значими достижения. В края на годината ще имате капацитет за триумф.
Телец

Очакват ви страхотни вероятности, които ще се състоят от креативен благоприятни условия и шансове да покажете качествата си по най-хубавия вероятен метод.
Близнаци

В началото на годината са вероятни са непредвидени събития. Ще имате отлични вероятности за осъществяване на най-смелите си фантазии.

Рак

В началото на годината измененията са малко евентуални. Започнатите по-рано каузи ще продължат своя курс. 2022 година е време на победи.
Лъв

За вас това е интервал на положителни благоприятни условия за партньорство, сливане със съидейници за реализиране на обща цел. Освен това ще имате триумф в персоналните връзки.
Дева

Ще ви се отдаде опция за придобиване на недвижими парцели. Планирайте покупките си, купете си нещо, което от дълго време желаете и имате потребност от него.
Везни

Руните поучават да избягвате планирането на покупко-продажби с недвижими парцели, а да заложите на повече време със фамилията си.
Скорпион

Способностите ви може да бъдат високо оценен. Ще имате опция да покажете най-хубавите си страни и да постигнете триумф.
Стрелец

Възможни са неочаквани промени, които отварят пред вас непредвидени вероятности. Бъдете подготвени да ги употребявате в точния момент, без да пропускате своя късмет.
Козирог

Новите каузи ще ви донесат триумф. Не се отхвърляйте от пътувания, пътищата ви се отварят в най-широкия смисъл на думата.
Водолей

Имате опция да постигнете доста, употребявайки гения си. Разчистете пътя си, време е да създадете място за бъдещи достижения.
Риби

В началото на годината очаквайте триумф, обвързван с материалното благосъстояние. В средата на 2022 година може да създадете добра основа, както за персонални взаимоотношения, по този начин и за каузи в други сфери на живота. В края на годината ще се наложи проектите ви да претърпят корекции.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР