Румен Радев внася агресия и разделителни линии, заяви лидерът на

...
Румен Радев внася агресия и разделителни линии, заяви лидерът на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Трябва да има правителство, иначе вървим към президентска република

Румен Радев внася експанзия и разграничителни линии, съобщи водачът на Българска социалистическа партия

Партиите би трябвало да намерят пътя към постоянно държавно управление и работещ парламент.

Това съобщи от Хасково водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи.

„ Мисля, че може да има постоянно държавно управление ”, сподели Нинова. „ За мен шокираща е разграничителната линия сред президента и партиите. Днешните съвещания с Демократична България бяха повече от остри, повече от нападателни. Отношението на президента към партиите, които го издигнахме и подкрепихме, към този момент е показателно във война – и с нас, и с Политическа партия, и с Демократична България. Това не е добре за страната. Президентът внася експанзия и разграничителни линии ”, сподели Нинова.

„ Отговорността пред нас, всички партии, е още по-голяма - да намерим пътя към постоянно държавно управление и работещ парламент. Обратното е придвижване към президентска република с големи стъпки ”, сподели още Нинова.

„ Президентът обвързва даването на третия мандат с дата за изборите. Той предопределя занапред, че няма да има държавно управление, което не е негова работа. Негова работа е да връчва мандати. Той не желае да спомага да има държавно управление ”, счита Нинова.

Ако от Българска социалистическа партия получат мандата, те ще създадат всичко допустимо да има държавно управление. Нинова отхвърля да разяснява избори, преди да са изчерпани мандатите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР