Румен Радев призова ПП-ДБ и Николай Денков да се откажат

...
Румен Радев призова ПП-ДБ и Николай Денков да се откажат
Коментари Харесай

България се тресе: Румен Радев набързо, на крак, унижи предателите от ПП/ДеБъ и ги изпъди

Румен Радев прикани ПП-ДБ и Николай Денков да се откажат от каквито и да било опити за осъществяване на втория мандат. Причината са изтеклите записи, с които се демонстрира опита да се опорочат идните локални избори, намесват се имената на евролидери, както и преодоляване на служби и чистка на хора в държавната администрация. С извънредно внезапен звук Радев разгласи, че е задължен да връчи този мандат, само че не го счита за оправдано.
Ето и част от мненията след изявлението на Радев:
Александър Симов
Денков, върни мандата бе, простак!
Любо Огнянов
Румен Радев нападна ПП-ДБ: Вторият мандат е към този момент дискредитиран, нецелесъобразно е поради торпилирането на държавния суверенитет и поръчката за вмешателство в изборите
Стоян Тончев
Президентът Радев сподели на ПП-ДБ, че е оправдано да му върнат несбъднат мандата и че въобще не желае да им го връчва, само че е длъжен по конституция.
Калина Андролова
Браво на Радев!!!! Хареса ми по какъв начин се обърна към девиантите! Беше съвършен. Не мога да отрека. Върнете мандата, некадърници!
Николай Бареков
ГЕРБ бойкотира Втория мандат на измамниците! Браво на Бойко и Радев!
Мажд Алгафари
УНИКАЛЕН
Така им наби канчето Президента Румен Радев на келешите дотътрили се да получат втория мандат, че ще го помнят десетилетия.
Само като го чух, че се показа като президент и ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ми стана ясно, че ще им натрие носовете.
РЕСПЕКТ, господин Президент
Велислав Величков
Радев се държи като политик, а не като президент. Да посъветваш претендент за министър председател, излъчен в конституционна процедура, да не оползотворява връчен мандат за сформиране на държавно управление е, де факто, подигравка с Конституцията!
Илия Иванов
Румен Радев небрежно, на крайник, унижи предателите от ППДБ и ги изпъди. Браво!
Трайчо Трайков
Не знам до каква степен бяха възможни думите на Радев.
Богомил Бонев
Президентът ги изпрати в нокдаун.
Гнома щеше да влезе под масата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР