Румен Радев пет години изливаше всевъзможна кал върху България и

...
Румен Радев пет години изливаше всевъзможна кал върху България и
Коментари Харесай

Петьо П. Блъсков: Радев заливаше с всевъзможна кал България в новогодишните си речи, за да докопа властта. Сега я има цялата, но хората не могат да си платят сметките

Румен Радев пет години изливаше всевъзможна тиня върху България и народа й в новогодишните си речи. Нарече родината “блато”, обвиняваше, въпреки и непряко, политическите си съперници в корупция и всичко, каквото му хрумваше с една единствена цел - цялостна власт над България.
Е, в този момент я получи. Почти година разните му фигуранти, под една или друга форма безчинстват, без какъвто и да е надзор, в страната. Резултатът е налице. Тухла върху тухла не е положена, от хилядите обвинявания на Радевите сатрапи нито едно не е потвърдено, само че за сметка на това хората не могат да си платят сметките. Това разяснява журналистът Петьо П. Блъсков часове преди още веднъж да ни залее с новогодишната си тирада Румен Радев.

Всичко към този момент е по кефа на Радев. Та ми е интерестно, тази вечер, кого и какво ще плюе. Или ще лъже, че е настъпило безпределно благополучие над народа български, корупцията е победена и реки от мед и рози текат по улиците.
Не, че ще го виждам де, от дълго време ми се драйфа от назидателния му звук, просто ми е интерестно, добавя Блъсков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР