Румен Радев печели 51% от вота днес, показват данните на

...
Румен Радев печели 51% от вота днес, показват данните на
Коментари Харесай

При 70% преброяване "Маркет линкс" дава 51% на Румен Радев

Румен Радев печели 51% от вота през днешния ден, демонстрират данните на социологическата организация " Маркет Линкс " при 71% редом броене. С това се стопява още повече и разликата с втория претендент Анастас Герджиков, който взима 23.8%. Трети остава Мустафа Карадйъ от Движение за права и свободи с 8.9%. След него обаче е Костадин Костадинов от " Възраждане " с 4.1% от гласовете, а за Лозан Панов са дали своят вот 3%.

И по данни на " Маркет Линкс " първа политическа мощ " Продължаваме промяната " като тя печели 26.8% от вота при 23.7% за ГЕРБ. Това е даже, въпреки и с малко, по-голяма разлика за партията на Кирил Петков и Асен Василев от, която обаче дава резултат при над 80% редом броене.

Според социологическата организация с трети резултат е " ИТН ", която печели 10.7% от вота, следвана близо от Българска социалистическа партия с 10.5% от гласовете.

Данните сочат 9.9% от гласовете за Движение за права и свободи, а " Демократична България " остава шеста, само че с 5.1%.

И при тази извадка организацията удостоверява, че " Възраждане " влиза в Народното събрание, подкрепена от 4.4% от гласоподавателите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР